In cazul cand clientul doreste sa returneze produsul/(ele) comandate, clientul se obliga sa notifice Mami.md cu intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la comenzi.mami@.gmail.com sau prin telefon la numarul (078) 77 24 55, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, mami.md poate refuza returnarea. 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu mami.md). 

In conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 1465 din 08.12.2003 Mami.md isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.