Masa de dezvoltare din lemn Hape cu o cale ferata si un labirint este un joc educativ captivant care nu va lasa nici un copil indiferent. Setul include un tren colorat cu doua vagoane sub forma unui leu si a unui elefant. Trenul este conectat la vagoane cu ajutorul unor magneți sigur.

Suprafața de joacă va captiva bebelușul pentru o lungă perioadă de timp cu un peisaj african colorat, cu lacuri și animale sălbatice. Un labirint mare cu multe margele multicolore si tuneluri care îl va încânta. Sarcina principală a bebelușului este să ghideze trenul cu animale prin arcade și să facă să zboare păsările și insectele. Dar nu totul este atât de simplu! Maimuțele obraznice vor încerca să-i blocheze drumul.

Masa de joacă pentru copii Hape este ideală pentru dezvoltarea abilităților de coordonare ale copiilor. Mutand detaliile in labirint, copilul isi antreneaza abilitatile motorii fine, gandirea logica si spatiala. Jocul de rol cu ​​trenul ajută la dezvoltarea imaginației și la lărgirea orizontului. Masa este excelentă pentru joacă în grup și poate fi folosită atât acasă, cât și în centrele de dezvoltare a copiilor.

Masa Hape este realizată din lemn ecologic și durabil. Vopselele folosite sunt rezistente, sigure, pe bază de apă. Colțurile mesei sunt rotunjite. Masa de joc din lemn respectă standardele internaționale de calitate EN 71 și ASTM F963.

Jucăria a fost premiată în competiții internaționale: 2018 Oppenheim Toy Portfolio Gold Awards și Snap Awards.

Grupa De Vârstă

Dimensiune Ambalaj

Brand

Produse În ambalaj (buc)